Hirdetés

2666 MHz-es memóriák a Kingstontól



|

Meglehetősen gyors a Hyper-X széria legújabb DDR3-as tagja.

Hirdetés

A Kingston igyekszik ismert maradni a memóriapiacon, így ismét frissítette a Hyper-X szériáját, ezúttal egy meglehetősen gyors, DDR3-as kittel. Az Intel új processzorainak megjelenése remek lehetőség arra, hogy az erősebb memóriákkal a tuninglehetőségek határait feszegessék.

 

A gyártó páratlan teljesítményt ígér a 2666 MHz-es memóriakit és egy csúcskategóriás Ivy Bridge processzor párosításától. Összesen öt csomagban lesz kapható az új modell: a három, 8 gigabájtos kit 2133, 2400 és 2666 MHz-es sebességet kínál, míg a két, 16 gigabájtos csomagnál az értékek 1600 és 2133 MHz-en alakulnak.

 

Az új memóriák támogatják az Intel XMP megoldását is, ami további remek hír lehet az OC-felhasználóknak. Ami azt illeti, ilyen gyors memóriákra valóban csak a tuningkedvelőknek van szükségük, hiszen egy átlagos felhasználó 4/8 GB RAM esetén 1333 MHz-cel is tökéletes teljesítményt kap. A mostani széria árai 60 és 105 euró között mozognak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.