Hirdetés

27 hüvelykes, Full HD-s monitor a HP-tól



|

A Hewlett Packard 2709m monitora 27 hüvelykes panellel rendelkezik, és natív 1080p-s felbontásra képes.

Hirdetés

 

A Hewlett Packard legújabb monitora nem feltűnően olcsó, de még csak televíziónak sem használható más eszköz, például egy PC és tunerkártya nélkül. Ennek ellenére a 2709m jó monitornak ígérkezik.

 

A megjelenítő 27 hüvelykes panelt kapott, ami monitornak meglehetősen nagy, minden igényt kielégítő. A 16:9-es képarányú kijelző natív 1080p-s képet tud megjeleníteni, így a Full HD-s anyagok is remekül nézhetőek rajta.

 

A monitorra két HDMI csatlakozó, egy DVI, valamint egy VGA port került. A 30 000:1 kontrasztarányú kijelző szép külsőt kapott, válaszideje 5 milliszekundum. A kijelző alá került még egy pár, egyenként 2 wattos hangszóró is. A 2709m a HP-tól 499 dollárért (95 000 forint) vásárolható meg.

 

hp2709m.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.