Hirdetés

27 hüvelykes, WLED-es monitor az AOC-től



|

Az e2752Vh multimédiához és játékokhoz készült, válaszideje 2 milliszekundum.

Hirdetés

Az AOC legújabb monitora a 27 hüvelykes e2752Vh, amely Full HD-s felbontással bír, és a válaszideje 2 milliszekundum (GTG). A TN-panelre építő kijelző WLED-es háttérvilágítást kapott, és kifejezetten multimédiás tartalmakhoz és játékokhoz készült.

 

A 300 cd/m2 fényerejű, 20 000 000:1 dinamikus kontrasztarányú megjelenítő extraként egy pár 2,5 wattos hangszórót is rejt, a gyártó állítása szerint SRS-minőségű hangzással.

 

A VGA, DVI és HDMI csatlakozókkal ellátott monitor beállításai az iMenu segítségével billentyűzettel vagy egérrel is módosíthatóak. Az e2752Vh először Amerikában kerül a boltokba, áprilistól 299,99 dollárért lesz kapható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.