Hirdetés

279 dolláros Chromebook a HP-től



|

Samsung Exynos processzor dolgozik a 11 colos smartbookban.

Hirdetés

Ma délután újabb modellel bővült a Google Chrome OS platformot futtató laptopok sora, bár a HP Chromebook 11-ben kétmagos processzorú Samsung Exynos 5250 lapkakészlet dolgozik, így az ARM architektúrának köszönhetően technikailag smartbookról van szó. A mától elérhető termék csupán 279 dollárba – durván 61 ezer forintba – kerül, ebben benne van két évre 100 gigabájt Google Drive kapacitás is.

Hirdetés


Ennyi pénzért nem kell sokat várni, ám a webközpontú operációs rendszernek köszönhetően lehetőség sincs „komoly” alkalmazások futtatására: a 176 fokos betekintési szögű IPS kijelzője 11 colos és 1366×768 képpontos, a webkamerája 0,3 megapixeles, a memóriája 2 GB-ra rúg, a háttértára pedig 16 GB kapacitású.


A teljes méretű billentyűzettel és kettő darab USB 2.0 kapuval ellátott HP Chromebook 11 opcionálisan LTE modemmel is megvásárolható lesz; az 1 kilogrammot alig meghaladó súlyának köszönhetően a termék rendkívül könnyen hordozható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.