Hirdetés

3 centis, USB 3.0-ás pendrive a PQI-tól



|

Gyors és apró, mindössze 3,6 grammos az akár 32 gigabájtos PQI USB-kulcs.

Hirdetés

A NAND Flash tárhelyek esetében SSD-meghajtókról és flash meghajtókról lehet beszélni. Utóbbi kategóriában, a pendrive-ok piacán a PQI egy igen érdekes eszközt mutatott be, amely újrafogalmazza a kicsi szó jelentését. Az USB-kulcs a PQI állítása szerint a világ legkisebb USB 3.0-ás pendrive-ja.

 

Az Intelligent Drive U819V névre keresztelt tároló annyira kicsi, hogy tulajdonosa akár el is felejtkezhet róla, ha egy notebookba dugja. Ilyen esetekben jól jöhet egy kulcstartó. Az újdonság egyébként mindössze 31,5 x 14,8 x 7,3 milliméter nagyságú, és 3,6 grammos.

 

Az USB 3.0-ás csatlakozásnak köszönhetően az adatátvitel sebességének elméleti maximuma 5 gigabit per másodperc, egyelőre nem tudni, hogy az U819V mennyire képes ebből. A pendrive 4, 8, 16 és 32 gigabájtos kapacitásokban lesz elérhető, elefántcsont-fehér és éjszakai fekete színekben, mindkét esetben tükröződő, csillogó felülettel.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Pendrive-vásárlás

Adatmentés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.