Hirdetés

3 TB-os Caviar Green HDD a Western Digitaltól



|

Terv szerint érkezik a Western Digital 2,5 és 3 terabájtos Caviar Green merevlemeze.

Hirdetés

A Western Digital bejelentette két legújabb, Caviar Green sorozatba tartozó, 3,5 hüvelykes merevlemezét. A 2,5 és 3 terabájtos modellek a terveknek megfelelően érkeztek, ahogyan arról korábban beszámoltunk. A 750 gigabájtos tányérokból felépülő HDD-k esetében az Advanced Format technológia és a HDD mellé csomagolt PCIe x1 vezérlő teszi lehetővé az operációs rendszereknek, hogy lássák a megfelelő tárterületet, és meg is tudják címezni azt.

 

A 2,5 és a 3 terabájtos Caviar Green merevlemez egyaránt 3 gigabit per másodperces SATA interfészen át kommunikál, és 64 MB cache-sel rendelkezik. A széria továbbra is az alacsony fogyasztásra és a kiegyensúlyozott teljesítményre, illetve ezek kombinációjára fekteti a hangsúlyt, kiemelve a megbízhatóságot és megnövelt élettartamot.

 

Várhatóan mindkét új merevlemez hamarosan megérkezik a boltokba. A 2,5 terabájtos Caviar Green ajánlott végfelhasználói ára 189 dollár, míg a 3 terabájtos HDD-ért a tervek szerint 239 dollárt kérnek majd.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.