Hirdetés

3 TB-os HDD-vel veszi fel a harcot a Toshiba



|

A Toshiba a Western Digitaltől kapott eszközökkel gyártja az új merevlemezeit.

Hirdetés

A Toshiba hosszabb várakozás után bemutatta az első 3,5 hüvelykes merevlemezeit, amelyekkel a fogyasztói piacon jelentkezve igyekszik felvenni a harcot a vásárlókért. Az új meghajtók PC-kben, TV-kben és videoeszközökben is jó szolgálatot tehetnek.

 

Összesen 12 HDD-vel újít a Toshiba: ebből négy 3 terabájtos, a többi 2 és 1,5. A 6 Gbps-os, SATA III-as meghajtók "néma keresési móddal" is rendelkeznek, ami 1-2 dBA-val kevesebb zajt jelent a megszokottnál.

 

Az új sorozat az első, amelyet a Toshiba a Western Digitaltől kapott eszközeivel gyárt. A szállítások a hónap végén kezdődnek, az árakról egyelőre nincs információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.