Hirdetés

30 hüvelykes LG OLED-panelek csak 2012-ben



|

Nagyjából egy évet csúszik a közepes méretű LG OLED-panelek megjelenése - a 15 hüvelykes tévé azonban már idén jön.

Hirdetés

 

Az LG 15 hüvelykes OLED-TV-je már idén decemberben a boltokba kerül, így joggal gondolhatnánk, hogy már nem kell sokat várni a közepes méretű panelek sorozatgyártására sem. A Samsung és a Sony korábban egyaránt még 2009-re, legkésőbb 2010 nyarára ígérte ezt a méretosztályt.

 

Az LG csak 2011-re, azonban Kwon Young Soo, a vállalat ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a 32 hüvelykes OLED-televíziók tömeges gyártására csak valamikor 2012-ben kerülhet sor, és ráadásul - a korábbi tervektől eltérően - csak 30 hüvelykes lesz.

 

Természetesen a fenti dátumok arról, hogy mikor lesznek majd megvásárolhatóak a 30, illetve 40 hüvelykes OLED-kijelzők, még a nagy világgazdasági válság előtt születtek; így várható volt, hogy lesznek késések. Bármilyen bosszantó is legyen. Addig is marad a 15 hüvelyk mini hálótévének, vagy főzéshez.

 

lg_oled_tv002_under_the_sea.jpg
Képforrás: Engadget
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.