Hirdetés

30 másodpercet érdemelt az iPad mini 4



|

Szinte meg sem említette tegnap az új mini táblagépét az Apple.

Hirdetés

Ha valaki még az iPad Pro bemutatója után is szereti a kicsi táblagépeket, akkor örülhet, ugyanis az Apple csak frissítette a 7,9 hüvelykes modelljét. Az iPad mini 4 körülbelül 30 másodpercet kapott, és szóban annyit, amíg megemlítették az árát. 

Hirdetés

Az iPad mini 4-be az iPhone 6 A8-as processzora került, így az iPad Air 2-nél azért kicsit gyengébb maradt. 129 990 forinttól indul, ennyiért sajnos csak a nehezen használható 16 GB jár. 

Miben új még? Egy kis utánajárás után kiderül, hogy immáron 6,1 milliméter vékony, ami az eredeti modell 7,5 milliméteréhez mérten nagy teljesítmény. A tömege is csökkent az iPad mini 3-hoz képest. 

Fejlődött a kijelző minősége, amely 2048 x 1536 pixeles maradt, elfogadható 324-es képsűrűséget eredményezve. 

Az új processzornak hála az iPad mini 4 30 százalékkal lett gyorsabb, grafikában pedig 60 százalékkal jobb. A két kamera 8 és 1,2 megapixeles. Az akku 10 órás üzemidőt ígér. 

Szeptember 11-től előrendelhető, 25-től pedig kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.