Hirdetés

30%-ot gyorsított dokumentum szkennerén a Canon



|

A megújult DR-3010C-vel már nem 30, hanem 40 oldal olvasható be percenként.

Hirdetés

Bejelentette a Canon Europe a korszerűsített imageFORMULA DR-3010C szkennert, amelynek lapolvasási sebessége több mint 30 százalékkal nőtt elődjéhez képest. Az új modell további szoftveres fejlesztéseket is tartalmaz.

 

A DR-3010C egy már bevált modell, melynek megújult változatát forgalmazza ezentúl a Canon azonos modell névvel. Leglényegesebb változás, hogy a fekete-fehér nyomatok beolvasási sebessége a korábbi 30 oldal/perces sebességéhez képest 40 oldal/percre növekedett. Ugyanez a sebesség érvényes a pontos karakterfelismeréshez ajánlott 300 dpi felbontású beolvasáskor is.

 

 

Canon imageFORMULA DR-3010C
Canon imageFORMULA DR-3010C

 

 

Pénzügyi, biztosítási, szállítási, jogi, kormányzati és egészségügyi szektorok számára egyaránt ajánlja a terméket a Canon. A csomag tartalmazza a felhasználók lapolvasási folyamatainak egyszerűsítésére kifejlesztett CaptureOnTouch szoftvert, továbbá hasznos fájlküldési és terjesztési lehetőségeket is biztosít.

 

Az új illesztőprogram segítségével a dokumentumok patch-kódok alapján is elkülöníthetők, így a felhasználók a kötegelt beolvasás során időt takaríthatnak meg. Az új szolgáltatásokkal akár 3 méter hosszúságú dokumentumok - például nyugták vagy orvosi diagramok - is beolvashatók, a többformátumos támogatás pedig lehetővé teszi a képek színes, illetve fekete-fehér kimeneteinek egyidejű elkészítését.

 

A készülék ajánlott napi terhelhetősége 3000 oldal, és a gyártó szerint energiahatékonysága 50 százalékkal nagyobb a versenytársak piacon elérhető szkennereihez képest. A könyvek és az összefűzött anyagok beolvasásához a DR-3010C modellhez USB porton keresztül a közelmúltban bemutatott Optional Flatbed 101 Scanner Unit is csatlakoztatható.

 

Az új DR-3010C modell 2010. december elejétől már elérhető Európában.

 

Cikkünket a ComputerWorld online-tól vettük át.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.