Hirdetés

32 colos IGZO monitor a Sharptól



|

Csupán 3840×2160 pixel felbontású a japán szörnyeteg.

Hirdetés

Határozottan mozgósította erőit a Sharp hazai kirendeltsége, ugyanis néhány nappal a vállalat multitouch monitorának bejelentése után most kiderült, hogy azzal együtt valamikor májusban a japánok első IGZO technológiás monitora is kapható lesz Magyarországon. Sajnos a várható ára egyelőre rejtély, ám az oldalvilágításos panelje 31,5 colos és 3840×2160 képpont felbontású, így meglehetősen nyilvánvalónak tűnik, hogy nem átlagos fogyasztók pénztárcájához szabott termékről van szó.


Az IGZO (indium-gallium-cink-oxid) technológia érdekessége, hogy a hagyományos LCD-khez képest az ezt használó megjelenítőknek jelentősen jobb a fényáteresztő képességük, részben ezért ideális körülmények közt akár 80-90 százalékkal kevesebbet fogyaszthatnak azoknál (azt nem tudni, hogy a Sharp monitora konkrétan mennyit eszik). Az IGZO képfrissítési sebesség tekintetében is jelentősen (20-50×) gyorsabb az LCD-knél.


A Sharp PNK-321 további ismert specifikációi: 2× HDMI 1.4 port, 1× DisplayPort 1.2 csatlakozó, 748 x 440 x 36 mm-es méret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.