Hirdetés

32 GB memória négycsatornában a Corsairtől



|

Az új csomagok kifejezetten a Sandy Bridge-E processzorokhoz készültek.

Hirdetés

A Corsair az elsők között mutatta be új négycsatornás memóriacsomagjait, amelyeket kifejezetten az Intel Sandy Bridge-E processzoraihoz szán.

 

A Dominator-vonalon mindegyik modul támogatja az 1.3-as XMP profilt, 1,5 volton működik, és a Corsair DHX+ hűtőbordáját használja. A választott csomagtól függően 1600 és 2133 MHz közötti sebességekkel találkozhatunk, illetve CL9-es vagy CL10-es időzítéssel.

 

A Vengeance sorozathoz is érkeznek új csomagok, itt azonban egyszerűbb alumínium hűtőbordákat találhatunk a modulokon, és a sebesség is alacsonyabb, 1600 és 1866 MHz között változik. Az időzítések CL8 és CL10 között módosulhatnak, és jó hír, hogy alacsonyfeszültségű változat is létezik, amelynek csak 1,35 voltra van szüksége. A kitek árai nagyjából 107 euró környékéről indulnak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.