Hirdetés

3,5 millió 3D-s Blu-ray-lemezt adnak el évente



|

A kevés elérhető tartalom ellenére népszerű az effajta adathordozó a felhasználók körében.

Hirdetés

Az IT- és a szórakoztatóipar minden nap igyekszik kiemelni a 3D előnyeit - úgy tűnik, hogy a felhasználók pedig valóban vásárolnak is 3D-s Blu-ray-lemezeket, szép számmal. A legfrissebb felmérések szerint 1,75 millió BD3D lemezt értékesítettek, illetve különböző megegyezések alapján hardverekhez mellékelve további 1,4 millió korong talált gazdára.

 

A fenti számok meglehetősen szép eredménynek számítanak, ugyanis a fogyasztók egy év alatt 3,5 millió 3D-s Blu-ray-lemezt vásároltak. Mindezt annak ellenére, hogy az ilyen adathordozókon elérhető filmek száma meglehetősen kicsi.

 

A jelenség magyarázatát a szakértők abban látják, hogy a színes televízió megjelenése óta az emberek a legszórakoztatóbbnak a 3D-t tartják, ezért - bár a sima Blu-ray-lemezeken elérhető kínálathoz képest csekély választékot kínáló - 3D-s Blu-ray-anyagokra vadásznak, és amint valami elérhető, azonnal nagy sikere van a piacon. A trendet tovább erősítheti, hogy egyre jobban terjednek a 3D-s TV-k, illetve a szemüveg nélküli 3D-s monitorok is megjelentek a piacon.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.