Hirdetés

360 fokban látó kamera



|

A Mobotix Q22 szó szerint mindent lát - teljes 360 fokban.

Hirdetés

 

A Mobotix bemutatta legújabb biztonsági kameráját, amely szó szerint mindent lát: 360 fokban. Ezt ígérik legalábbis a Q22-vel kapcsolatban.

 

Azért, hogy valóban 360 fokban lásson a kamera, félgömb alakú lencséket használnak - ennek köszönhetően nincs szükség mozgó alkatrészre, a kapott kép pedig tetszés szerint alakítható digitálisan (lapítható, dönthető, közelíthető).

 

A Q22 PoE-n keresztül (Power over Ethernet) is működtethető, és SIP-támogatással is rendelkezik. Beépített hangszórójának és mikrofonjának hála a kétirányú kommunikációt is lehetővé teszi. A kapott kép 3,1 megapixeles.

 

Az alapmodell ára 498 euró (115 000 forint), míg a prémium változatért 648 eurót (149 000 forint) kérnek. A kameráról további részleteket a gyártó weblapján olvashatnak.

 

mobotix-q22-security-camera.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.