Hirdetés

360 fokban rögzít a Kodak 4K-s akciókamerája



|

Nem kell többé trükközni vagy két eszközt használni a 360 fokos videókhoz.

Hirdetés

Igaz, hogy a Kodak Pixpro SP360 4K akciókamera képes volt 360 fokos videókat rögzíteni, de mindehhez egyenesen két kamera kellett. A Kodak megoldotta a problémát. 

Hirdetés

A megoldást a 4KVR360-as akciókamera jelenti, amely a 20 megapixeles szenzort elöl és hátul is lencsékkel egészíti ki. Így egyetlen akciókamerával fel lehet venni a teljes értékű VR-videókat. 

Természetesen az eszköz WiFi-vel és NFC-vel is rendelkezik, illetve Bluetooth-kapcsolaton keresztül is távirányítható. Akár 128 GB-os microSD memóriakártyát is befogad, vagyis a VR-tartalmak rögzítésével már nem lesz gond. 

A Kodak nem lesz könnyű helyzetben, hiszen a kategóriában a Samsung és a Nikon is az ellenfele. A 4KVR360 ráadásul csak valamikor 2017 elején jelenik meg, egyelőre ismeretlen áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.