Hirdetés

Sharp MX-B381: távirányítható nyomtató programozható LCD-vel



|

Színes hálózati lapolvasó és érintőképernyős LCD a Sharp monokróm multifunkciósban

Hirdetés

 

sharp mx-b381monokrom multifunkcios halozat lezernyomtato
A Sharp szuper-kompakt, fekete-fehér A4-es géped dob piacra, melyet a forgalmas irodák számára fejlesztett ki. Az MX-B381 jellemzője, hogy teljesítményt és néhány hasznos szolgáltatást hozott magából a Sharp A3-as multifunkciós lézernyomtatók világából. (Korábban már részletes tesztben mutattuk be a hasonló szolgáltatásokat színes nyomtatással felvonultató Sharp MX3100N modellt.)

 

A Sharp felsőkategóriás készülékeiben bevezetett, több feladat egyidejű ellátására alkalmas (multi-tasking) MFP vezérlő technológiát használja az MX-B381, azaz az egyes funkciók (nyomtató, másoló, lapolvasó) párhuzamosan is használhatók. Az új modell 38 A/4-es fekete-fehér lapot nyomtat percenként, ami komoly teljesítménynek számít. Megjelenése illeszkedik a Sharp új dizájnjába, ívekkel és króm elemekkel egészítették ki szálkás külső borítását.

 

 

Az MX-B381 a legmagasabb, 1200x1200 dpi felbontás esetén is maximális sebességgel nyomtat. A helytakarékosság érdekében belső finisherrel látták el, mivel a gyártó a helyhiányban látja a nagyobb teljesítményű MFP készülékek kihelyezésének legnagyobb gátját.

 

A Sharp készüléket színes hálózati szkenner és dokumentumkezelő funkciókkal szerelték fel. Nagyméretű, 8,5 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, ahol az ikonokat az egyes felhasználók igényi szerint lehet rendezni, így bárki azonnal kiválaszthatja az általa leggyakrabban használt funkciókat. (OSA 3 üzleti alkalmazások fejleszthetők.) A rendszergazdák munkáját hivatott megkönnyíteni, hogy a készülék állapota nyomon követhető a hálózaton keresztül, de akár a készülék kezelőszervei is irányíthatók a távoli számítógépről. Az alapfelszereltséghez tartozó Remote Front Panel (távoli kezelőpanel) segítségével a kezelő saját számítógépén ugyanazt láthatja, mint a végfelhasználó, de megváltoztathatja a beállításokat vagy bemutathatja az egyes funkciók használatát is. Ily módon bizonyos problémák diagnosztizálását és elhárítását anélkül elvégezheti, hogy elhagyná saját íróasztalát.

 

sharplcdpanelmfp.jpg
 


A készülékekhez tartozik a Sharp Security Suite szoftver, mely különböző biztonsági csomagokkal egészíthető ki, amelyek kódolás vagy biztonságos törlés útján védik a dokumentumokban tárolt adatokat. Az adatok, a dokumentumok és maguk a készülékek is olyan többszintű védelemi megoldásokkal bírnak, mint az IP/MAC címszűrés, az SSL kódolás, IPsec (IP Security), és a felhasználói azonosítás.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.