Hirdetés

39 megapixeles tükörreflexes



|

A Hasselblad új digitális kamerája elképesztő tudással rendelkezik.

Hirdetés

 

Bár a Hasselblad már több mint egy éve bemutatta 39 megapixeles digitális gépét, a H3D II tükörreflexes igen lenyűgöző tudással rendelkezik, és elődjéhez képest is sokat fejlődött.

 

hasselbladh3dii.jpg

 

Új menürendszer, nagyobb méretű, de alacsonyabb fogyasztású kijelző egyaránt került a készülékbe, amely 48 x 36 milliméteres CCD képkezelő szenzort kapott (a jelenlegi legnagyobb), és mellesleg az összes fényképezésben használatos képstabilizáló-és javító technológiát megkapta.

 

Az óriási tudásért hasonló árat kérnek: a H3D II DSLR 37 000 dollárba kerül, azaz több mint 6 500 000 forintba. A kamerának létezik két "kistestvére" is, a 31 megapixeles ára 30 000 dollár, míg a 22 megapixelesé 25 000.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.