Hirdetés

3D-ben látja a világot a Google új tabletje



|

A keresőcég a projekt Tango okostelefon után újabb fejlesztéssel jelentkezett.

Hirdetés

A Google februárban bemutatott Project Tango okostelefonja komoly szenzorarzenáljának köszönhetően képes 3D-ben feltérképezni a környezetét. A fejlesztők szerint a technológiát a robotikában, a játékfejlesztésben és a három dimenziós modellezésben is felhasználhatják majd.

Hirdetés

A keresőcég csütörtökön, négy hónappal a csodamobil után mutatta be új, hasonló képességekkel felvértezett táblagépét. A projekt Tango tabletet fejlesztői készletként fogják piacra dobni. A hírek szerint több ezer darabot gyártanak belőle, az ára 1024 dollár lesz.

A héthüvelykes, Tegra K1 processzorral, 4 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral felszerelt, LTE-kompatibilis táblát az Nvidia mérnökeivel közösen fejlesztették ki. Legnagyobb érdekessége a mélységérzékelő szenzorral és mozgásérzékelővel ellátott, speciális kamera, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz megfelelően „tájékozódhasson” a zárt terekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.