Hirdetés

3D kijelző az LG kínálatában



|

Látszólag semmi extrát nem tud a 23 hüvelykes, hagyományos háttérvilágítással megáldott W63D, de már fel van készítve a 3D támogatásra.

Hirdetés

A szélesvásznú TN paneles W2363D kijelző 120 hertzes képfrissítéssel támogatja az NVIDIA 3D Vision egységet, amely alapesetben nem jár a kijelzőhöz. Habár számos gyártó van, mely az LG-nél jóval hamarabb reagált a 3D-s monitorok piacára, a koreai gyártó még nem késett le semmiről, ugyanis a nagy piaci durranás még várat magára, a felhasználok egyelőre csak ismerkednek a technológiával.


 

A HDMI és DVI csatlakozóval felszerelt W63D felbontása 1920×1080 képpont, a válaszidő pedig 5 ezredmásodperc, ami 3 ezredmásodpercig csökkenthető a játékosok számára kifejlesztett G-móddal. A 400 cd/négyzetméteres fényerő mellé jár az automatikus fényerőszabályzó, illetve a kontrasztarány 1000:1 (70000:1 dinamikus). A kijelző egyik nagy újdonsága, hogy a tökéletes 3D megjelenítés egyik nagy ellensége a képkockák közötti áthallás mindössze 1,9 százalék (ami az alacsonyabb válaszidőnek köszönhető), így kevésbé észlelhető a technológiai hátrányból adódó szellemkép.

A 3D-s képességekkel felvértezett W2363D bruttó 95 ezer forint körüli végfelhasználói áron idehaza is megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.