Hirdetés

3D-s BIOS a Gigabyte-tól



|

Az új UEFI BIOS az X79-es alaplapokon debütál először.

Hirdetés

A Gigabyte a legújabb fejlesztésével a mai trendeket követi, ugyanis egy egyszerű, de nagyszerű, színes és látványos UEFI BIOS-szal örvendezteti meg leendő felhasználóit. Az újdonságot 3D BIOS-nak hívják, és kellemesebb megoldást kínál az alaplapi beállítások elvégzésére.

 

A 3D BIOS elsősorban a kezdőknek és az átlagos felhasználóknak készült, hiszen a felület célja az egyszerűbb használhatóság. Ironikus módon a 3D BIOS pont a gyártó X79-es alaplapjain debütál, amelyek viszont a tuningkedvelő felhasználókat célozzák. A Gigabyte jövőbeni alaplapjai Dual UEFI BIOS-szal érkeznek, így a 3D-s mellett egy fejlettebb módban is állítgathatunk majd.

 

A 3D BIOS egyébként egy izometrikus képet ad az alaplapunkról, amelynek bármely pontjára nyomva az adott rész felvillan, majd a felugró ablakban az adott beállításokat módosíthatjuk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.