Hirdetés

3D-s fotózással újít a Google következő táblagépe



|

Két kamera és infraszenzorok kerülhetnek az új Google tabletbe.

Hirdetés

A hírek szerint a Google egy olyan táblagépen dolgozik, amely kimagasló képességekkel rendelkezik a 3D-s képkészítés terén. A 7 hüvelykes eszközre állítólag két hátsó kamera kerül, amelyeket infravörös szenzorok és továbbfejlesztett képkezelő szoftver egészítenek ki. A tablet termelése már a következő hónapban megindulhat, 4000 prototípus gyártása mellett. 

Hirdetés

A tablet úgy tudni, hogy a Google Project Tango részeként készül, a felügyeletét pedig a cég Advanced Technology and Project csoportjára bízzák. A februárban mutogatott Project Tango célja az, hogy a készülékek valósághűen, 3D-ben térképezhessék fel a környezetünket. Az érzékelők másodpercenként 250 millió 3D-s mérést végeznek a környezet felépítése érdekében. 

Bútorvásárlás előtt például elegendő otthon meglengetni a telefont a pontos méretek rögzítéséhez. A rivális Facebook eközben a 2 milliárd dollárért hamarosan felvásárolt Oculus VR segítségével valósítana meg valamilyen virtuális valóságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.