Hirdetés

3D-s, IPS paneles LG monitor vékony kávával



|

A 27 hüvelykes kijelző kávája elképesztően kicsi.

Hirdetés

A kijelzőket körülvevő káva vastagságával sokáig nem foglalkoztak a felhasználók, azonban a gyártók számos erőfeszítést tettek ennek az elvékonyítására. Köztük van az LG is, amelynek a legújabb kijelzője elképesztően vékony kávával rendelkezik.

 

A CES 2012-n is kiállítandó új, DM92-es széria adatait sajnos egyelőre nem adta ki a gyártó, azonban a napvilágot látott fotók magukért beszélnek. A kijelző kerete gyakorlatilag 1-2 milliméteres. Ez külön figyelemreméltó amiatt, hogy IPS panelt rejtettek bele, ami ráadásul a 3D-t is támogatja.

 

A 27 hüvelykes újdonság közkedvelt darab lehet a piacon, ha az LG eltalálja a megfelelő árat. A gyártó egyébként további 3D-s monitorokkal is készül, így a DM82-es (23 hüvelykes), a DM52-es (23 és 27 hüvelykes) és a D43-as (3D-re való konvertálással) szériákkal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.