Hirdetés

3D-s minden-egyben PC az MSI-tól is



|

Az MSI is beállt a sorba, és lerántotta a leplet a Computex-en bemutatkozó 3D-s minden-egyben PC-jéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, egyre több gyártót ér el a legújabb divat, amit 3D-s minden-egyben PC-nek hívnak. Az MSI is bemutatta sajátját, amit el is visz az idei Computex kiállításra. A Wind Top AE2420 3D-ről van szó.

 

A 24 hüvelykes, 1080p-s kijelző multitouch-képes, mögötte pedig vagy Intel Core i5-ös vagy Core i7-es processzor bújik meg, egy ATI Mobility Radeon HD 5730-as grafikus kártya társaságában. Van még egy pár 5 wattos hangszóró, ethernet aljzat, VGA-kimenet és USB 2.0-ás portok.

 

A 3D-támogatással érkező gép áráról sajnos nem adott ki információt az MSI, annyi azonban biztos, hogy a kedden kezdődő Computex kiállításon ez a minden-egyben PC is jelen lesz majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.