Hirdetés

3D-s minden-egyben PC az NEC-től



|

Az NEC legújabb minden-egyben PC-je natív 3D-támogatással rendelkezik.

Hirdetés

Kevés embernek jutna eszébe azért egy minden-egyben PC-t vásárolni, hogy azon nézzen 3D-ben videókat, mindenesetre az NEC úgy döntött, ilyen alternatívát is kínál a piacon: ez lett a Valuestar N sorozat.

 

A 20 hüvelykes gép, egészen pontosan a VN790/BS kódjelzésre hallgató modell kijelzője 1600 x 900 pixel megjelenítésére alkalmas. A Blu-ray-meghajtóval felszerelt PC-be 4 gigabájt RAM-ot és egy 1 terabájtos merevlemezt rejtettek.

 

A Wi-Fi-modullal felvértezett VN790 hat darab USB 2.0-ás porttal rendelkezik, és Intel Core processzor került bele, azt azonban pontosan nem tudni, hogy melyik. A Windows 7 Home Premium 64 bites változatával érkező gép natív 3D-támogatást is tartogat, a megfelelő szemüveget azonban külön kell megvásárolni hozzá. Japánban már idén nyáron kapható lesz, 2422 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.