Hirdetés

3D-s projektorrendszer a JVC-től



|

A Sensio csapatával fejleszti méregdrága otthoni rendszerét a JVC.

Hirdetés

 

A JVC és a Sensio egyesítették erőiket annak érdekében, hogy megalkossanak egy csúcskategóriás 3D-s rendszert, amelyet aztán bárki megvásárolhatna otthonába.

 

A rendszer sem olcsó, sem egyszerű nem lesz. A működéséhez két darab JVC D-ILA projektor, valamint egy médiaszerver szükséges, amelybe integrálták a Sensio 3D-s dekódoló technológiáját.

 

Az EHX 2008-as őszi kiállításon a két gyártó megpróbálta demonstrálni a jövendőbeli rendszert. Ehhez két darab DLA-RS2 projektort használtak (képünkön), amelyek ára egyenként 9000 dollár (együtt majdnem 4 millió forint).

 

A JVC és a Sensio várhatóan valamikor 2009-ben dobja piacra munkája eredményét, noha valószínű, hogy az már a januári CES-en bemutatkozik.

 

dla-rs2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.