Hirdetés

3D videotéka a Samsung tévékben, itthon is



|

Egyelőre ingyenes, de minőségi demók, zenei klippek és treilerek alkotják a kínálatot.

Hirdetés

Ma élesítette a Samsung 3D okostévé sorozataiban az Explore 3D alkalmazást, minek révén Blu-ray albumok vásárlása nélkül is nézhetünk 3D filmeket, ráadásul a szolgáltatás Magyarországon is használható.

Ott az Explore3D is az alkalmazások között


A Samsung idén erőteljesen koncentrál az okostévé piacra, már az 5500-as és fejlettebb modelleken futtathatunk különféle alkalmazásokat . Saját platformjához elérhető közösségi, hírolvasó, videós és egyéb témákban rengeteg program, köztük nem egy hazai online tartalmakhoz biztosít kényelmes hozzáférést. Ma az eddig kísérleti szakaszban lévő Explore 3D alkalmazás is élesítésre került, minek révén már online érhetünk el 3D zenei klipeket, dokumentumfilmeket, előzeteseket, természetesen csak szélessávú internetkapcsolat birtokában.

A színes nyitóképernyőn a legújabb 3D anyagokból válogathatunk. Nem teljes mozifilmek, inkább távol-keleti koncertfelvételek, rajzfilmek és demonstrációs jellegű rövidebb filmek (pl. Dinosaurs Alive) képezik az induló kínálat gerincét. Úgy tűnik, hogy az anyagok HD (nem Full HD) felbontásban készültek, általában jó minőségű kódolással. Annyi bizonyos, hogy ha nem rendelkezünk 3D lejátszóval, de Samsung tévénk 3D-s, akkor is kipróbálhatjuk a sztereoszkopikus házimozit.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.