Hirdetés

3DMark 11 az Inno3D és az MSI kártyáihoz



|

Az Advanced Edition jelzésű tesztprogram jár ajándékba a kijelölt videokártyákhoz.

Hirdetés

Az ünnepek közeledtével két gyártó is úgy döntött, grafikus kártyája, vagy kártyái mellé egy apró ajándékot ad: a 3DMark 11 fizetős verzióját, az Advanced Editiont. Az akcióban egyelőre az Inno3D és az MSI vesz részt.

 

Az MSI esetében - amely vállalat egyébként a 3DMark 11 egyik szponzora is - a 3DMark 11-matricával ellátott GeForce GTX 570-es kártyákhoz jár egy 20 dollár értékű kulcs a Futuremark tesztprogramjához. Az MSI limitált darabszámban kínálja az ilyen GTX 570-eseket.

 

Az Inno3D több fronton is elrendelte az akciót, ugyanis az ő esetükben az ajándék kulcs a 3DMark 11 Advanced Editionhöz a GeForce GTX 470, GTX 480, GTX 570 és GTX 580 kártyákhoz egyaránt jár. Várhatóan az Inno3D esetében is korlátozott darabszámban lesznek elérhetőek az ilyen fajta kiadások.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.