Hirdetés

4 millió Eee PC egy év alatt



|

Minimum ennyit akar eladni a laptopszerű UMPC-ből az ASUS.

Hirdetés

 

Az ASUS meglehetősen nagy elvárásokat támaszt noteszgépszerű UMPC-jével, az Eee PC-vel kapcsolatban. A kis apróságból a taiwani gyártó csak 2008-ban legalább 3,8 millió darabot szeretne eladni. A cél azonban az, hogy egy év alatt bőven túlszárnyalják a 4 milliót.

 

eee_pc.jpg

 

Egy, a Digitimes-nak adott interjúban az ASUS szóvivője, Jonney Shih, és a cég elnöke, Jonathan Tseng elmondták, hogy a 7 inches Eee PC-t valójában nem egy elsődleges gépnek szánják, hanem egy másodlagos készüléknek - tehát nem egy laptopot szándékoznak vele helyettesíteni.

 

A két úr arról is szót ejtett, hogy az Eee PC célközönségébe a nők és a gyerekek tartoznak - nekik szánják az apróságot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.