Hirdetés

4 millió kicsi iPad Pro fogyhat fél év alatt



|

Elemzők szerint nagy siker lesz az Apple új táblája.

Hirdetés

A Digitimes elemzői szerint az iPad Air 2 lesz az Apple slágertablete a következő fél évben, köszönhetően a lecsökkentett vételárának. 

Hirdetés

A 9,7 hüvelykes iPad Pro készüléktől 4 milliós eladást (szállítást) várnak a következő hat hónap alatt. Az iPad Air 2 100 dolláros árcsökkentése viszont azt jelenti, hogy ez a modell elveszi a piacot az iPad mini 4 elől. 

A 9,7 hüvelykes iPad Pro árban és teljesítményben is középutat jelent a 12,9 hüvelykes iPad Pro és az iPad Air 2 között. 

Sokak szerint az Apple már a nagy iPad Pro táblagépétől is azt várta, hogy megfordítja az eladások csökkenő trendjét. A kisebb modellnél ez a várakozás még nagyobb lehet. 

Az almás cégnek mindenesetre nem lesz könnyű dolga, és az árcsökkenések miatt eleve az iPad Air 2 van előnyben. A táblagépek piaca merőben eltér az okostelefonok világától: tabletet senki nem szeretne évente vagy kétévente cserélni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.