Hirdetés

4 TB-os külső HDD a Buffalótól



|

Az új modell hálózati adattárolók kiegészítéséhez is kiválóan alkalmas.

Hirdetés

A Buffalo legújabb külső merevlemeze kiválóan alkalmas a hálózati adattárolók működésének és kapacitásának a kiegészítésére, ugyanis 4 terabájtnyi tárterülettel rendelkezik. Az 1 kilogrammnyi HDD 256 bites AES titkosítást is kínál, így a rajta tárolt adatok biztonságban vannak.

A HD-LXV4.0TU3C kódnévre keresztelt külső merevlemez összesen 4 terabájt kapacitással rendelkezik. A hűtésről egy beépített ventilátor gondoskodik, maga az eszköz pedig fekvő és álló módban is elhelyezhető.

A meghajtó tétlen állapotban mindössze 0,15 wattot fogyaszt, köszönhetően az energiatakarékos módnak, amely az energiafogyasztást hivatott csökkenteni. Tétlen állapotban a HD-LXV4.0TU3C 95 százalékkal fogyaszt kevesebbet. A Buffalo újdonságának az ára 458 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.