Hirdetés

4 TB-osra nőttek a leggyorsabb WD HDD-k



|

A Black széria továbbra is a legnagyobb és legjobb választás a Western Digital palettájáról.

Hirdetés

A Western Digitalnek már eddig is voltak 4 terabájtos HDD-i, azonban a legerősebb sorozatuk csak most nőtt ekkorára kapacitásban. A merevlemezek azonban nem a 7200-as percenkénti fordulat, a 64 MB cache és a SATA III-as csatolófelület miatt gyorsak: ezt a dual-processzoros kivitelezésnek és a Dual Actuator Technology-nak köszönhetik.

A 3,5 hüvelykes Black széria a frissítéssel ismét a legnagyobb kapacitású és legjobb modellcsaláddá lépett elő a Western Digital palettáján. A kevésbé energiaigényes és zajos működést az IntelliSeek és a StableTrac megoldások segítik, míg a biztonságot a NoTouch technológia igyekszik növelni. 

A WD a meghajtók teljesítményére vonatkozó pontos számadatokat egyelőre nem közölt, azt azonban már tudni, hogy a 4 terabájtos HDD kódneve WD4001FAEX lesz, az ára pedig 339 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.