Hirdetés

4 TB-s hálózati tároló a LaCie-től



|

A Network Space MAX hálózati adattárolóként és sima USB 2.0-ás meghajtóként is működik.

Hirdetés

A LaCie egy stílsusos, fekete műanyag külsőbe zárt hálózati adattárolót mutatott be: ez a Network Space MAX. Hálózatba ethernet-kapcsolaton keresztül köthetjük, azonban anélkül is használható, ekkor sima USB 2.0-ás külső tárhelyként üzemel.

 

A 2 és 4 terabájtos változatokban elérhető tárolóba két darab 3,5 hüvelykes SATA merevlemez fér. A RAID 1 és RAID 0 támogatásának hála adataink mindenképp biztonságban lesznek.

 

Az otthoni hálózati tároló nem mellesleg beépített UPnP és DLNA-támogatással is rendelkezik, így PlayStation 3-hoz, Xbox 360-hoz is használható, vagy működhet például iTunes szerverként is zenelejátszáshoz. A Network Space MAX indulóára 280 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.