Hirdetés

4 terás HDD set-top boxokba



|

Videós feladatokra született a Seagate új, 4 terabájtos merevlemeze.

Hirdetés

A merevlemezek igazán sokoldalúan használhatóak fel, és a Seagate legújabb HDD-je is ezt bizonyítja. A gyártó egy olyan modellt dobott piacra, amelyet kifejezetten videók rögzítéséhez terveztek. Ebből rengeteg eszközzel profitálhatunk a jövőben, így például a digitális videorögzítők, a set-top boxok és a videofelügyeleti rendszerek esetében is. 

A 3,5 hüvelykes HDD kapacitása összesen 4 terabájt, ami HD-s minőségben 480 órányi tartalomnak felel meg. A meghibásodási ráta értéke mindössze 0,55 százalékon alakul, ami azt jelenti, hogy az adattároló tulajdonképpen állandó, napi 24 órás működésre született.

Az ígéretek szerint az energiafogyasztás és a melegedés is valamivel kedvezőbb, mint egy hagyományos HDD esetében. A "Video 3.5 HDD" egyszerre 16 HD-s adatfolyamot képes támogatni, vagy 20 simát egyszerre kezelni. A merevlemez a megszokottnál csendesebben üzemel a Seagate szerint.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.