Hirdetés

40 hüvelykes és 4K-s a Philips új monitora



|

A Philips BDM4037UW ráadásul hajlított is - szükség esetén pedig négy darab full HD-s bemenettel is boldogul.

Hirdetés

A Philips legújabb monitora a BDM4037UW lett, amely 40 hüvelykes képernyő, hajlított panellel és MutliView funkcióval. 

Hirdetés

A 40 hüvelykes átmérővel rendelkező panel 4K-s, tehát 3840 x 2160-as felbontást használ. Egy LCD-ről van szó, W-LED-es háttérvilágítással és 178/178 fokos betekintési szögekkel. 

A megjelenítő egyik érdekessége az úgynevezett MultiView funkció, amelynek hála a monitor egyszerre négy darab full HD-s bemenet képét tudja megjeleníteni. Több képernyőmód is támogatott, tehát akár kép-a-képben felállást is lehet választani. 

A monitor az NTSC szabvány 85 százalékát fedi le, összesen több mint egymilliárd színt támogat. A Philips Ultra Wide-Color és SmartImage technológiáját is kínálja, ugyanakkor a HDR-t sajnos nem támogatja. A fényereje 300 nit, a dönthetősége -5 és +10 fok között alakul. 

Egy VGA, két DisplayPort, egy HDMI 1.4 és egy HDMI 1.0 port található rajta. A vételára 630 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.