Hirdetés

40%-kal gyorsabb Renesas USB 3.0-vezérlők



|

Használaton kívül 90%-kal kevesebb energiát fogyasztanak az új vezérlők.

Hirdetés

A Renesas Electronics bemutatta legújabb SuperSpeed USB host vezérlőit, a µPD720201-et és a µPD720202-t. Az elődökhöz képest ezek nem csak gyorsabbak lettek, de kevesebb energiát is fogyasztanak.

 

A két új lapka a Renesas harmadikgenerációs USB 3.0-ás vezérlői közé tartozik, és olyan fejlesztésekkel készül, amelyeknek hála az adatátviteli sebességek 40%-kal magasabbak az elődmodellekénél (a másodikgenerációs változatokénál). Emellett az újdonságok amikor nincsenek használatban, jóval kevesebbet is fogyasztanak: pontosabban 90 százalékkal kevesebbet (4,5 mW).

 

A µPD720201 és a µPD720202 50 százalékkal kevesebb helyet igényel a Renesas jelenlegi vezérlőinél. Mindkét lapka idén szeptemberben kerül tömeges gyártásba, így várhatóan először az Intel LGA 2011-es alaplapjain találkozhatunk majd velük.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.