Hirdetés

400 dollár a GeForce GTX 770 ára



|

Végre hivatalosan is bemutatkozott az NVIDIA új videokártyája.

Hirdetés

Több hónapnyi várakozás után végre hivatalosan is bemutatkozott az NVIDIA legújabb videokártyája, amely a GeForce sorozatot erősíti. Az egy-GPU-s kártyával kapcsolatban minden beigazolódott, amiről korábban már beszámoltunk - a specifikációkat tehát már a bejelentés előtt tudtuk. 

Összegezve a vezérlő tudását; egy GK104-es GPU került a GeForce GTX 770-be, amely 1536 CUDA maggal dolgozik. A 128 TMU mellett 32 ROP egységet találunk, és összesen 2 gigabájt GDDR5-ös VRAM-ot. A 256 bites memóriabusz sávszélessége 224 GB/s. 

Később egyébként van rá esély, hogy az NVIDIA egy 4 gigabájtnyi memórival felvértezett modellt is a piacra dobjon, mint ahogyan erről is érkeztek hírek a megjelenés előtt. A legjobb része azonban a GeForce GTX 770-nek talán az ára, ugyanis a címkén a várakozásoknak megfelelően 400 dollár szerepel. Persze ezt nálunk a minimum, hogy euróban számoljuk, azonban még így is kecsegtető lehet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.