Hirdetés

4000 Raspberry Pi mini-PC készül naponta



|

A közkedvelt apróságból már bármennyit lehet rendelni, feloldották a korlátozást.

Hirdetés

A Raspberry Pi egy olyan közkedvelt, hitelkártya méretű mini-PC, amely az elképesztő ára (10-11 000 forint) és mérete ellenére alkalmas webes böngészésre, és a Full HD-s videók kezelésére is. Az ARM-alapú eszköz kiváló megoldás például egy HDTV okostévére való továbbfejlesztésére.

 

Az eszközből már többször is hiány volt, mert egyszerűen elkapkodták, akkora kereslet mutatkozott iránta. A mai napig egy vásárlót maximum egy darab rendelésére kellett korlátozni, azonban még így is 350 000 előrendelés érkezett. A készletekkel mától azonban nem lesz gond, ugyanis naponta már 4000 darab Raspberry Pi készül, a mennyiségi korlátozást pedig feloldották.

 

Ez fontos hír a cégeknek és az iskoláknak egyaránt, hiszen az ő esetükben minden szempontból remek megoldás az apró PC tömeges beszerzése. A Raspberry Pi egy 700 MHz-es ARM11 processzorral dolgozik, számos portot ígér (mini HDMI, USB, LAN, stb.) és 256 MB RAM-ja van. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.