Hirdetés

4004 MHz-es rekordot értek el a G.Skill DDR4-es memóriái



|

Soha nem látott értékre emelték az új G.Skill memóriák órajelét.

Hirdetés

A DDR4-es memóriák jelenlegi legnagyobb hátránya egyik oldalról az, hogy az Intel X99-es lapkakészletére épülő alaplap és Haswell-E processzor is kell hozzá, a másik oldalról az árcédulákon szereplő összegek jelentenek komoly fejfájást. Az egyértelmű előnyeik közé tartozik viszont az, hogy az eddiginél jóval magasabb órajeleken képesek működni, még akkor is, ha nem alkalmazunk extrém hűtést. 

Hirdetés

A G.Skill a versenyben a Ripjaws 4 DDR4-es memóriákkal indult, amelyekre már önmagukban sem lehet panasz. A gyártó azonban úgy döntött, megpróbálja a modulokat még gyorsabbá tenni, és rekordot dönteni az órajelek jelentős megemelésével. 

Ez sikerült is, némi folyékony nitrogén, egy ASUS ROG X99 Rampage V Extreme alaplap és egy Intel Core i7-5930K Haswell-E processzor társaságában. A G.Skill ilyen konfiguráció mellett 4004 MHz-es órajelet ért el a Ripjaws 4 memóriákkal, az eredményeket pedig a CPU-Z-ben is hitelesítette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.