Hirdetés

42 hüvelykes HDTV beépített PC-vel



|

A Silicon Mountain újdonsága beépített PC-t és Blu-ray-lejátszót kapott.

Hirdetés

 

Az észak-amerikai Silicon Mountain bemutatta legújabb LCD HDTV-jét, amelyet Allio névre keresztelt. Érdekessége, hogy a panel alatt egy beépített PC rejtőzik, Blu-ray-lejátszóval.

 

A 42 hüvelykes gépezetbe egy Intel Core 2 Duo E8400 processzor, 4 GB RAM, 1 TB tárhely, és rengeteg csatlakozó és port került.

 

A Vista Home Premiummal szerelt Allio 1080p-s panellel rendelkezik, 2000:1 kontrasztaránnyal, és 400cd/m2 fényerősséggel bír. Mint tévé, egy pár 12 wattos hangszórópárt is kapott; a beépített Blu-ray-lejátszó mellé.

 

Az Allio hat verzióban létezik, a legolcsóbb a 32 hüvelykesre zsugorított 1600 dolláros (346 000 forint), noha a gyártó olcsó modelleket is a piacra kíván dobni, Ubuntu operációs rendszerrel.

 

allio-hdtv-pc.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.