Hirdetés

43 lap percenként nem minden



|

Néhány okos trükkel erősít még a sebesség mellett a leggyorsabb Xerox.

Hirdetés

A percenként 43 lapos teljesítmény adja az alapvető erőt, no meg a felszereltség. Az alapmodell 533 MHz-es processzorral, 512 MB memóriával és 700 lapos adagolótálcával rendelkezik. A még nagyobb teljesítmény eléréséhez a Xerox Phaser 4510 egy 40 GB-os merevlemezzel is bővíthető. A vásárlók négy konfiguráció közül választhatnak. A legteljesebb verzió 500 lapos kimeneti tálcával és 40 GB-os merevlemezzel rendelkezik.
A 43 lap/perces nyomtatási sebességű nyomtatómű szinte azonnal ugrik, az első oldalt 8 másodperc alatt készíti el a berendezés. A nyomatok valódi 1200 dpi-s felbontással készülnek. A hálózatos modelleket a weben keresztül is lehet telepíteni és beállítani.

 

 

xeroxphaser4510_.jpg

 

 

Az intelligens kétoldalas nyomtatás (Smart Duplex) felismeri, ha egy egyoldalas dokumentum kerül a kétoldalas nyomtatási feladatok közé, s annak csak az írott oldalát dolgozza fel, felgyorsítva ezzel a nyomtatás folyamatát.


Érzékelik a behelyezett papír méretét és típusát az intelligens tálcák , így a Phaser 4510 automatikusan a kívánt adathordozóra nyomtat. A gyártó megbízható papírfelvételi és -adagolási műveleteket ígér a zökkenő mentesebb munka érdekében.


Lehetővé teszi a személyes nyomtatás (Personal Print) funkció , hogy a felhasználók külön elektronikus postafiókot hozzanak létre a nyomtató merevlemezén, ahova saját nyomtatási feladataikat tölthetik fel. Ez az eljárás megakadályozza - akár egyszerre történő nyomtatás esetén is -, hogy a munkatársak nyomtatásra váró dokumentumai összekeveredjenek.


Nyomon követi a PrintingScout funkció a folyamatban lévő munkákat, és a képernyőn megjeleníti a nyomtatással kapcsolatos figyelmeztetéseket - például fogyóban lévő toner vagy papír esetén. Az alkalmazás a probléma azonnali megoldásához szükséges javaslatokat is kínál.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.