Hirdetés

4,4 GHz-es Core i7 és GTX 480 egy gépben



|

Az Origin PC felújította Genesis névre keresztelt erőművét, amely már 4,4 GHz-re húzott Core i7-tel és Fermi-alapú GTX 480-nal kapható.

Hirdetés

 

Az NVIDIA Fermi-alapú grafikus kártyái már hivatalosan is bemutatkoztak; az Origin PC pedig úgy gondolta; ha már elérhető az NVIDIA első DirectX 11-et támogató vezérlője, hát be vele a legerősebb PC-jébe, a Genesis-be.

 

origin-pc-genesis-pc.jpg


A Genesis valójában már tavaly novemberben bemutatkozott. Most azonban alapos felújításon esett át a gyártó jóvoltából; a 6 GB DDR3-as Corsair RAM-ok, a folyadékhűtés és a 80 GB-os SSD-meghajtó mellé ugyanis beszerelték az Intel 4,4 GHz-re húzott Core i7-980X Extreme Edition processzorát, valamint választható az NVIDIA GTX 470 és GTX 480 is.


A Fermi-alapú grafikus vezérlők kérhetőek magukban, de dupla vagy tripla SLI konfigurációk is választhatóak. Bővebb információ a gyártó weboldalán található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.