Hirdetés

45 biztonságos lap percenként



|

Gyors és titkosított merevlemezzel dolgozik az új Xerox WorkCentre 7300 sorozat.

Hirdetés

A Xerox bemutatta új színes lézer multifunkciós termékcsaládját. Az új Xerox WorkCentre 7328, 7335 és 7345 multifunkciós rendszerekkel a vállalatok, szervezetek nem csak a mindennapi üzleti élet során alkalmazott dokumentumokat, de az igényesebb színesebb kiadványokat is az eddigieknél hatékonyabban és biztonságosabban állíthatják elő.

 

 

xeroxworkcentre7300termekcsalad_.jpg

 


A berendezések faxolnak, szkennelnek, nyomtatnak és másolnak, Nyomtatási/másolási sebességük 26-35 lap/perc színesben, fekete-fehérben pedig 28-45 lap/perc maximális sebességre képesek.


A megosztott és visszakereshető tartalmú beépített mailboxok lehetővé teszik a felhasználók számára a közösen használt dokumentumok, például formanyomtatványok és brosúrák tárolását, könnyű visszakeresését és közvetlen nyomtatását az eszközről. A hozzáférést szabályozó Xerox Standard Accounting központilag kézben tartja a színes nyomtatási költségek.


Fejlett biztonsági megoldásai biztosítják a dokumentumok, a berendezések és az adatátviteli útvonal védelmét. Egy titkosított merevlemez és képfelülírási védelem a munka végeztével automatikusan vagy kérésre törli az adatokat a merevlemezről, így elkerülhető, hogy a bizalmas információk illetéktelen kezekbe kerüljenek.


Az új készülékekben a felhasználók az új Microsoft XPS formátumban vagy kereshető PDF-ben is tárolhatják állományaikat. A PDF-be szkennelt dokumentumok e-mailben továbbíthatók, illetve tárolhatók a számítógépen, a Weben vagy egy dokumentumkezelő rendszerben. Azok a szkennelt dokumentumok, amelyeket e-mailben küld el a felhasználó, vagy egy tárhelyre tölt fel, automatikusan védetté válnak, amit csak az arra jogosult címzett oldhat fel.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.