Hirdetés

45 lap/perc Epson lézerrel, marketing minőségben



|

Az Epson eddigi legerőteljesebb lézere a WorkForce AL-C500, havi 120 000 oldalt is kibír.

Hirdetés

Az Epson WorkForce sorozat legújabb lézernyomtató alapú modellje a WorkForce AL-C500 igen erőteljes darab. Viszi a névkártya papírt és nagy színmélyéggel dolgozik, merthogy színgazdag marketing anyagokhoz szánja az Epson. 1200 dpi-s natív felbontását az Epson Resolution Improvement Technology (RiT) felbontás-növelő eljárásával kombinálja.

 

Gyártója a házon belüli nyomtatást tűzte zászlajára ezzel a készülékkel, vagyis a WorkForce AL-C500 család arra hivatott, hogy megkímélje a céget a marketinganyagok nyomdába adásától és persze az ezzel járó költségektől. A terhelhető masinával a nagyobb nyomtatási igényű közepes vállalkozásokat célozza a gyártó. Alap a PCL és PostScript emuláció, a duplex és a hálózati csatlakozás, viszont a papírkapacitás, tűzőgép és rendező modellenként változik az alábbi táblázat szerint.

 

Nincs még pontos adatunk az üzemeltetési költségekről, sem a készülék áráról, de annyi biztos, hogy kaphatóak nagy kapacitású (kb. 19 000 oldal) tonerkazetták, így valószínűleg nagy tételben olcsóbban dolgozhatunk. Viszont egyetlen kazettával nem ússzuk meg színenként, 50 000 oldalanként és színenként fotóhengert, 100 ezrenként fixáló egységet és 150 000 oldal után transzfer egységet kell cserélnünk. Az Epson WorkForce AL-C500 készülékek szeptembertől érhetők el Magyarországon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.