Hirdetés

48 GB-os memóriacsomag a G.Skilltől



|

A tajvani memóriagyártó az EVGA Super Record 2 alaplapjához kínálja 48 gigabájtos memóriakitjét.

Hirdetés

A G.Skill előrukkolt legújabb extrém csomagjával, egy olyan memóriakittel, amibe összesen 48 GB RAM került. Az újdonságot célzottan az EVGA Super Record 2-höz készítették. A 48 gigabájtnyi memória a háromszorosa annak, amit a Windows 7 Home Premium képes kezelni, így a csomag nem az átlagfelhasználóknak készült. A G.Skill szerint elsősorban a nagyon erős gépekben jöhet jól olyankor, mint a 3D rendering, adatmodellezés vagy tudományos kutatások.

 

Az EVGA Super Record 2-es alaplap az Intel 55201-es lapkakészletére épült, és két darab LGA1366-os Xeon CPU férőhellyel bír. A négyutas SLI mellett 12 darab DDR3-as memóriát is pakolhatunk bele. Az EVGA otthoni felhasználásra is kínálja az alaplapot.

A G.Skill kitje 12 darab, egyenként 4 gigabájtos DDR3-as modulból áll. A gyártó fekete-piros Ripjaws hűtőbordái kerültek rájuk, és 1900 MHz-en működnek. A G.Skill azonban leszögezte, hogy akik kiismerik magukat a BIOS-ban, könnyedén átállíthatják az értéket 2000 MHz-es órajelre.

 

A csomag a jövő hónaptól már kapható, ára egyelőre ismeretlen. Feltehetően nem lesz túl olcsó.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.