Hirdetés

48 TB-os SSD-vel újít a Lenovo



|

Sajnos ez sem a karácsonykor felbukkanó laptopokban kap helyet.

Hirdetés

Érdekes dolog történt az SSD-k világában. Amint arról beszámoltunk, a Seagate egy 60 TB-os kapacitású SSD-vel újított, de a Lenovo sem tétlenkedett, és előállt egy 48 TB-os modellel

Hirdetés

Sajnos egyik sem a karácsonykor érkező új laptopokban bukkan majd fel. A Seagate után a Lenovo is inkább szerverekbe szánja a megoldását. Nagyon drágák lesznek, de ezért cserébe jobb sebességet, nagyobb megbízhatóságot és alacsonyabb fogyasztást ígérnek a merevlemezekhez képest - vagyis az üzleti ügyfelek számára így is vonzó alternatívák. 

A Lenovo SSD-je kétszer akkora fizikailag, mint egy 2,5 hüvelykes meghajtó. A Seagate 3,5 hüvelykes méretben gondolkozott. 

Bár ilyen nagy SSD még sokára kerülhet a laptopokba, a fejlődés így is gyors, hiszen már nem ritkán 512 GB-os meghajtókkal találkozunk, ráadásul sokszor olyan áron, mint néhány éve a 128 GB-os modelleknél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.