Hirdetés

480 GB tárhelyet ad a Mushkin mini SSD-je



|

Ebben a hónapban kerül piacra az mSATA kategóriában induló Atlas meghajtó.

Hirdetés

Az SSD-k piacán nincsen hivatalos verseny a kapacitást tekintve, azonban ha lenne, akkor a Mushkin az elsők közé kerülne az mSATA foglalatú apró újdonságával, az Atlas-szal. A 2,5 hüvelykes méretosztálynál jóval kisebb adattárolóra összesen 480 gigabájt adat fér.

Ez már önmagában figyelemreméltó, a Mushkin azonban tudta fokozni mindezt, ugyanis az átviteli sebességekre sem lehet panasz. Az SS-2281-es vezérlőnek köszönhetően az olvasási és az írási értékek 500 megabájt per másodperc fölött alakulnak.

A TRIM- és SMART-támogatással rendelkező meghajtón felhasználóbarát módon cserélhető firmware, így a frissítések miatt sem kell aggódni. A hónap végén boltokba kerülő adattároló ára 500 dollár, és vélhetően csak kevés, prémiumkategóriás notebookban találkozunk majd az Atlas-szal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.