Hirdetés

4G-s szenzort kapott a Razer legendás egere



|

Ismételten megújult a DeathAdder, amely igen hosszú életűnek bizonyul.

Hirdetés

Még a kreativitásnak is vannak határai - a Razernek vagy nincs újabb korszakalkotó ötlete, vagy pedig úgy döntött, hogy a legendás DeathAdder egy újbóli frissítést is megérdemel, ezzel pedig jóval hosszabb életpályát, mint a többi terméke. A DeathAdder mellesleg igen népszerű modell a játékosok körében.

A Razer amerikai elnöke a bejelentéskor azt mondta, nem akarnak semmi olyat megjavítani, ami eleve nem volt rossz. A DeathAddert tovább szeretnék fejleszteni, méghozzá a következőgenerációs technológiákkal - a cél egy tökéletes játék-egér megalkotása.

A jobbkezes periféria legújabb változatának a markolata már gumírozott lett, még fontosabb azonban az új szenzor. A 3,5 G-s lézeres érzékelőt egy 4G-s szenzor váltotta, amely már 6400 dpi-s. Ez azt jelenti, hogy az új DeathAdder nagyon érzékeny is lehet a mozgásokra, de ennek az ellentéte is beállítható. A Synapse 2.0-ás szoftver képes a beállított egérkonfiguráció felhőben való eltárolására, majd bármilyen PC-n a visszatöltésére is. Az új DeathAdder ára 70 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.