Hirdetés

4K érintőkijelzővel is kapható lesz a Razer Blade



|

Természetesen Kaby Lake processzor került a frissített modellekbe.

Hirdetés

A Razer hétfőn bejelentette a játékosoknak szánt, 14 hüvelykes megjelenítővel szerelt Blade laptopjának frissített változatát. Gigantikus újdonságokat nem hozott az új kiadás: a prémium modellben mostantól 3800×1800 pixeles helyett 3840×2160 pixeles (4K) érintőkijelző található, továbbá a normál és prémium konfigurációkba is Intel Core i7-7700HQ processzor került.


Hirdetés


A további specifikációk nem változtak: 16 GB DDR4 memória, NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB GDDR5) grafikus alrendszer, 256/512/1000 gigabájtos SSD. A laptop kompatibilis az asztali számítógépes videokártyák laptopokkal való használatára kitalált Razer Core dokkolóval, így opcionálisan erősebbre cserélhető a beépített GTX 1060.



Sajnos két rossz hírrel is szolgált a Razer: egyrészt a 4K kijelzővel szerelt Blade csak valamikor a második negyedévben válik elérhetővé, másrészt pedig 100 dollárral emelkedett a legolcsóbb konfiguráció ára, így mostantól 1899 dollárnál olcsóbban maximum leakciózva lehet majd Blade notebookot vásárolni.


(Forrás: The Verge, Razer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.