Hirdetés

4K-képes a Google Chromecast Ultra



|

Novemberben jelenik meg az újdonság, 69 dolláros árcédulával.

Hirdetés

A Google Chromecast termékei kicsi és egyszerű megoldások, amelyeket a televízió HDMI portjába illesztve lehet streamelni a videókat okostelefonról, táblagépről vagy PC-ről is. 

Hirdetés

30 millió Chromecast és Chromecast Audio eladását követően most itt az új modell, a 4K-s videolejátszást is támogató Chromecast Ultra. Novembertől vihető, 69 dolláros áron. 

A 4K-s videók támogatása mellett a HDR-videók streamelése is megoldott, illetve a Dolby Vision szintén támogatott. A 4K-s tartalmak már ott vannak a YouTube-on és a Netflixen, valamint a Vudun, novembertől a Google Play-filmekben is. 

A Google szerint a Chromecast Ultra 1,8-szor gyorsabb a tartalmak betöltését tekintve, mint az elődjei. Ez továbbá az első modell, amely rendelkezik külön Ethernet porttal is. Miért nem látszik a legtöbb fotón? Az eszköz adapterébe van építve. 

A Chromecast Ultra támogatja a 802.11ac-s WiFi-t, a HDMI port mellett egy microUSB-vel is rendelkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.