Hirdetés

4K-s Blu-ray-lejátszó a Samsungtól



|

Bár a Samsung 4K-s tévéire még várni kell, az biztos, hogy lesz mivel lejátszani a tartalmakat.

Hirdetés

Bár a Samsung 4K-s tévéire még várni kell, az biztos, hogy lesz mivel lejátszani az Ultra HD-s tartalmakat. A BD-F7500 a gyártó legújabb Blu-ray-lejátszója, de nem a PC-kbe építhető ODD, hanem egy asztali multimédiás lejátszó, amely az optikai lemezekkel is megbirkózik. 

Az eszköz érdekessége, hogy bár a 3D-s Blu-ray-t nagy logóval hirdeti, 4K-s matrica nem került a külsejére. A lejátszó attól különleges, hogy nem csak a 4K-s videók visszajátszására alkalmas, hanem arra is, hogy Ultra HD-s, tehát 3840 x 2160 pixeles felbontásra konvertáljon fel egy Full HD-s anyagot. Ezt a képességét a benne található Sony 4K X-Reality Pro videoprocesszornak köszönheti.

A lejátszó minden jelenlegi 2D-s és 3D-s szabványt támogat: Dolby Digital, Dolby True HD, DTS HD MA, DTS HD HRAD, stb. A digitális audiokimenet mellett két HDMI csatlakozó és egy integrált Wi-Fi-modul is került a BF-F7500-ba, amely kompatibilis az MPEG-2, az MPEG-4, a JPEG, a DivX HD, az AVCHD, az MKV, a WMV és az MPO formátumokkal. A közösségi hálózatot, appokat és stramingelést is támogató okoslejátszó ára 260 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.